صندوق اعتبارات خرد روستایی و عشایری خراسان رضوی در مسیر توسعه
کارشناس مسئول زنان روستایی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی گفت: صندوق اعتبارات خرد روستایی و عشایری استان خراسان رضوی در مسیر توسعه و شکوفایی قرار دارد.
آغاز کوچ پاییزه عشایر استان خراسان رضوی
مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی گفت: با آغاز فصل سرما عشایر خراسان رضوی با هدف تامین علوفه مورد نیاز دام، کوچ پاییزه خود را آغاز کردهاند.
آغاز خرید حمایتی زعفران در خراسان رضوی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، از آغاز خرید حمایتی زعفران در این استان خبر داد.
حضور معاونت امور دام سازمان در شهرستان زاوه
جلسه بررسی مسائل و مشکلات مرغداران و همچنین رفع مشکلات مربوط به طرح هویت بخشی دام و بیمه اجباری تشکیل شد.
اجرای آبیاری تحت فشار در سطح 50 درصد اراضی نیشابور
معاون رئیس سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: 50 درصد از اراضی با قابلیت اجرای ابیاری تحت فشار شهرستان نیشابور به سیستم مزبور تجهیز شده اند.
بازدید مزارع کلزا باشروع فصل داشت در شهرستان سرخس
در ادامه بازدید های مستمر از مزارع کلزا و به منظور بررسی وضعیت رشد محصول ، آفات و علف های هرز در مزارع ، اکیپی از همکاران ترویج و حفظ نباتات با حضور در مزارع به پایش و آموزش چهره به چهره کشاورزان پرداختند .
خرید حمایتی 40 هزارتن گوجه فرنگی در خراسان رضوی
از آغاز اجرای طرح خرید حمایتی گوجه فرنگی در استان تاکنون 40 هزار تن گوجه فرنگی از کشاورزان خریداری شده است .
ثبت و تکمیل اطلاعات بهره برداران واحدهای تولیدی دام و طیور در سامانه بازارگاه نهاده های کشاورزی
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی گفت: در اجرای تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تصمیمات پنجاهمین کارگروه تنظیم بازار کشور مقرر شده است از ابتدای مهر ماه سال جاری فرایند توزیع کلیه نهاده های وارداتی با ارز دولتی از طریق سامانه بازارگاه نهاده های دامی تاک به آدرس http://sps.bki.ir انجام پذیرد.
شرکت کشت و صنعت سیمرغ می تواند موتور محرک استان باشد
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: شرکت کشت و صنعت سیمرغ می تواند موتور محرک استان باشد.
شرکت سیمرغ آمادگی دارد واحدهای راکد مرغ تخمگذار استان را احیا کند
مدیر شرکت کشت و صنعت سیمرغ واحد خراسان رضوی گفت: به پشتوانه تجربیات تیم فنی شرکت سیمرغ آمادگی داریم واحدهای راکد مرغ تخمگذار استان را احیا کنیم و بدون هیچ چشمداشت مالی انواع جلسات آموزشی و مشاوره به مرغداران را در دستور کار قرار دهیم.